zaterdag 9 maart 2013

Mijn weekje

Ja, ik heb zoveel mogelijk gepost, en aan het begin deed ik het ook gewoon elke dag, maar toen had ik geen inspiratie meer. Maar nu wel, dus hopelijk houd je het vol tot aan het einde van de post want waarschijnlijk gaat dit nog wel even duren :P.

Eerst even wat tussendoor, die giveaway waar ik laatst over schreef, IK HEB HEM GEWONNEN!!! :)) Ik had het echt niet verwacht, en had meer gewoon voor de lol meegedaan en gedacht dat ik het toch niet zou winnen, maar het is me gelukt! Ik heb voor het eerst zo'n soort wedstrijd gewonnen!

En dan, ik heb mijn kaartje voor de Grote Avond! Dit is een musical bij ons op school die de bovenbouw doet. Het is in het spant (super groot dus) en daarna is daar ook nog het feest.
Ik zit in de stalles, rij 6, stoel 97 en ik ga met mijn 6 vriendinnen (dus we gaan met zn 7en). Eerst gaan we wat eten en verkleden en opmaken enz. bij een vriendin en dan gaan we samen naar het spant :) Heb er echt super veel zin in!!

Mijn kaartje :)
Gisteren ben ik naar Hilversum geweest (eigenlijk voor een cadeautje voor een vriendin, maar we zijn ook gewoon leuk wezen shoppen). We zijn gelukkig geslaagd voor het cadeau, maar natuurlijk konden we het niet laten om zelf ook dingen te kopen :). Ik heb 2 hemdjes van de h&m divided gekocht :)

Hij is niet zo scherp... Het is een hemdje met lage armgaten. €4,95

Gewoon een leuk hemdje in een super leuke kleur! €9,95
Ik had deze week gelukkig nog wel uitval, en had gisteren maar 2 uur les :). Donderdag vielen er ook 2 uur uit en maandag nog een uur. We hadden in verhouding met andere klassen eigenlijk het minste uitval, maar het was al fijn genoeg dat we wel iets uitval hadden.
Volgende week heb ik echt weer super veel toetsen... :( 2 op maandag (terwijl ik dit weekend niet super veel kan leren..), 1 op dinsdag (leuk na de grote avond) en nog 1 op donderdag....

Dit weekend heb ik eigenlijk een weekend met alleen maar dansen en leren... Morgen heb ik namelijk 'Jelly Jam Got Talent', dit is een talentenjacht voor kinderen van 5 t/m 12 jaar en ik moet dit presenteren met nog iemand uit mijn team. Ook moet ik daar optreden met mijn dansteam, en mijn zusje doet ook nog mee met een vriendin aan de talentenjacht :P. Vandaag moet ik om 12 uur eerst de presentatie doornemen en dan moet ik om 4 uur weer naar hetzelfde gebouw, om met mijn team te oefenen... Ik weet niet hoelang het oefenen voor de presentatie duurt, maar het komt er dus op neer dat ik veel op en neer fiets, en ondertussen moet proberen te leren...
Morgen moeten we er al om 2 uur zijn om al die kinderen daar te kalmeren en te helpen. Dan begint het om 3 uur en moet ik met mijn team om 5 over half 4 optreden. Voor de show gaan we met het hele team bij een meisje om op te maken en al die dingen, dus daar gaat ook nog sowieso een uur of langer aan kwijt...
Gelukkig heb ik maandag het eerste uur vrij, want anders ga ik het waarschijnlijk niet redden... Maar ja, het is wel echt super leuk met al het dansen :)

Sorry dat het zo lang was,
En wat knap dat je het zo lang hebt volgehouden (als je nog aan het lezen bent natuurlijk)

XX Floor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...